Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ОЛД ПАСКАС РОМ БЯЛ 0.7Л бр.

ОЛД ПАСКАС РОМ БЯЛ 0.7Л

Продуктов код: 031149
14,39 лв. за бр.

3 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Характерно: За разлика от кафявия Old Pascas той е неутрален, фин и мек на вкус. Това се дължи главно на факта, че Old Pascas Ron Blanco не се съхранява в дъбови бъчви. Белият ром на Old Pascas е млад и свеж, но в същото време фин, лек и почти неутрален на вкус и аромат.

Специална характеристика: Този бял ром се дестилира в традиционния производствен процес и за да се запази светъл не се съхранява в бъчви. Барбадос се смята за люлката на производството на ром. Някога е имало процъфтяващо производство на ром, днес на острова са останали само няколко големи дестилерии. Това може да е резултат от факта, че засаждането на захарна тръстика е намаляло бързо през последните години. Повечето дестилерии трябва да купуват меласа, което е от съществено значение за производството на ром.

37,5 % об

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.