Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
ОЛУЕЙЗ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ УЛТРА СУПЕР ПЛЮС ДУО 8+8БР бр.

ОЛУЕЙЗ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ УЛТРА СУПЕР ПЛЮС ДУО 8+8БР

Продуктов код: 10365
6,79 лв. за бр.

2 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Дамски Превръзки Олуейс Ултра Супер Плюс 2x8 бр.Дамски Превръзки Олуейс Ултра Супер Плюс осигуряват много добра защита и са от полза на всяка дама. Не е тайна, че превръзките Олуейс Ултра осигуряват доста по-добра защита, отколкото всяка
друга превръзка. Това е производител номер 1 сред дамските превръзки.
Дамски Превръзки Олуейс Ултра Супер Плюс са с дебелина приблизително 3 мм. за четири пъти по-добра защита от обикновените по дебели превръзки. За разлика от останалите видове превръзки, които се състоят от целулозни влакна, Always® Ultra е с уникална система за действие. Те съдържат гранули за бързо попиване на течността, превръщайки я в гел, който се запазва във вътрешността на превръзката.
Марката „Always“ датира от 80-те години на миналия век. В началото на 1984 г. реклама по телевизията показва и първите продукти на марката: мини и макси дамски превръзки.. Шест години по-късно на пазара излизат и първите ултра тънки дамски превръзки. На следващата година поредната новост на Олуейс отново е факт – превръзки „Always Ultra“ изненадват всички с новата технология „Supersorber“ за по-бързо абсорбиране.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.