Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ПАЛАДИН СИРЕНЕ СИНЬО 50% 100Г бр.

ПАЛАДИН СИРЕНЕ СИНЬО 50% 100Г

Продуктов код: 019043

Леко и кремообразно немско сирене, идеално за хрупкави салати и лека закуска. Характерният вкус и аромат на синьото сирене са го направили все по-чест гост в нашето меню както за директна употреба, така и като добавка на вкус в множество рецепти. В това предложение с високото качество и удобна опаковка на производител с традиции в качеството.

Съставки: МЛЯКО, сол, МЛЕЧНОКИСЕЛИ стартерни култури, сирищен ензим от микробиологичен произход, стартерни култури, образуващи плесен (Penicilium roqueforti).

Синьо сирене 50% мазнини в сухото вещество.

Условия за съхранение: 4° до 6°С

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.