Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ПАМПЕРС ПЕЛЕНИ АКТИВ БЕЙБИ ДРАЙ 5 ДЖУНИЪР 11-16 VPP 51БР бр.

ПАМПЕРС ПЕЛЕНИ АКТИВ БЕЙБИ ДРАЙ 5 ДЖУНИЪР 11-16 VPP 51БР

Продуктов код: 010229

Пелени за еднократна употреба на марката ПАМПЕРС, с мека материя и 12 часова защита от влага, със специален нов релефен слой, който има способността да като изтегля влагата далеч от кожата на бебето и я запазва суха през цялата нощ и допълнителен слой за спокоен сън, който абсорбира течностите на правилните места. Със специални микропори, които пропускат свежия въздух в пелената и отвеждат влажния на вън, позволявайки на кожата да "диша" и еластични лентички, които следват всяко движение на вашето дете, доставяйки допълнителна защита от пропускане. Размер 5 - 50 броя в пакет. Препоръчителни са за деца, с тегло 11-18 килограма.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.