Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close

PARKMART - ПРЕМИУМ ОНЛАЙН СУПЕРМАРКЕТЪТ НА БУРГАС

Паркмарт – Бургас: Пазарувай с класа

 

Първият в Бургас магазин от веригата Parkmart отвори врати в началото на ноември 2020. На метри от морската градина, на площ от 600 кв метра, в премиум супермаркета можете да откриете огромен асортимент от качествени и внимателно подбрани хранителни продукти и стоки за дома.

Марките, продуктите, качеството

В Parkmart Бургас има всичко необходимо за вас, децата, дома или домашния любимец. Хранителните стоки и продукти в нашия магазин са избрани с изключително внимание и по строги критерии за качество.

Гордеем се с месото от подбрани производители, с млечните продукти от истинско мляко и с широката гама био продукти. А фермерските ни продукти идват от всички краища на страната. Още в първите дни след откриването на магазина клиенти споделиха, че рибният ни щанд няма аналог в града. Разнообразието е огромно, а избраната от вас риба можем да почистим и филетираме безплатно.

В нашия хранителен магазин на входа на Морската градина в Бургас ще намерите също био продукти на Балев Био, пресния хляб на Пармаксъзов, руския щанд Берьозка и качествени вина от Стария и Новия континент. Предстои да се оформи и щанд с качествени сирена от “Дар от Боговете” в близките месеци.

card-image

Магазинът

Оформлението на интериора в Parkmart Бургас е изцяло подчинено на идеята за пазаруване с класа и стил. Красив дизайн, чистота, удобна подредба и ясно обозначени секции, за да откривате лесно това, което търсите и да се чувствате комфортно.

Разстоянието между щандовете е достатъчно широко и това прави пазаруването удобно както за бързащите да приключат със задачите си за деня, така и за посветените на бавното и информирано пазаруване. До края на 2020 г. заработи и онлайн супермаркетът parkmart.bg. Така пазаруването на качествени хранителни и битови стоки в Бургас стана още по-достъпно и удобно за всички жители на морския град. Доставки извършваме до всяка точка на Бургас, безплатно за покупки над 50 лв.

card-image

Екипът

Премиум преживяването в хранителен магазин Parkmart Бургас се гарантира и от екипа обучени консултанти, които са на ваше разположение за консултации и насоки при избора на качествена храна за вас и семейството ви.

card-image

Наградата

На 30.09.2021 г. Parkmart супермаркет Бургас спечели първото място в категория "Най-добър магазин под 1000 кв. м." на престижните PROGRESSIVE Awards 2021. Вярваме, че комбинацията на качествен асортимент и перфектно обслужване с бутикова атмосфера и онлайн платформа за пазаруване ни помогна да заслужим това признание сред силни конкуренти. Наградата ни мотивира да продължаваме да развиваме идеята заради нашите клиенти, които заслужават само най-доброто.

card-image

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.