Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ПЕПЕ МЕД 380Г БИЛКОВ бр.

ПЕПЕ МЕД 380Г БИЛКОВ

Продуктов код: 042334

Билковият мед на PEPE е подбиран дълго от хора, посветили живота си на този благороден занаят. Избирани са най-чистите поляни, най-дъхавите билки и южни склонове. Ето защо този мед има отличен натурален вкус и всяка лъжичка от него е ценна като злато. Чистите му съставки са онова, което даваме всеки ден на хората, които обичаме.
С какво е полезен?
Билковият мед е уникален природен продукт. Фактът, че пчелният мед няма срок на годност, защото не се разваля никога е достатъчен, за да подчертае изумителните му ползи за поддържане на оптимално здраве и тонус. Той се използва и като основно или помощно средство за лечение. Той е полезен при заболявания на дихателната система и лигавиците, което се дължи на антибактериалното му действие. Оказва лечебен ефект при чернодробни заболявания, защото осигурява въглехидрати за синтезирането на гликоген. Редовната употреба на природен мед действа успокояващо и на централната нервна система, значително подобрява функциите на стомаха и червата. При продължителни изтощителни заболявания и след операция способства за бързо и пълноценно възстановяване.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.