Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Пулирапид почистващ препарат гел тоалетни 750мл бр.

Пулирапид почистващ препарат гел тоалетни 750мл

Продуктов код: 053022
7,39 лв. за бр.

1 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Хигиенизиращ и отстраняващ варовикови отлагания гел за тоалетна чиния. Отстранява в дълбочина варовиковите отлагания и хигиенизира, тъй като прилепва към стените на тоалетната чиния за по-дълго време. Неговата концентрирана формула действа също и под ръба на тоалетната чиния, откъдето излиза водата. Предпазна тапа: за да отворите, натиснете върху набраздените части и развийте. За затваряне, навийте до щракване. Начин на употреба: нанесете продукта под ръба, откъдето излиза водата и върху стените на тоалетната чиния и оставете да действа 1 час или повече.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.