Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
РАМОН БИЛБАО БЯЛО ВИНО АЛБАРИНЬО 2018Г 0.75Л бр.

РАМОН БИЛБАО БЯЛО ВИНО АЛБАРИНЬО 2018Г 0.75Л

Продуктов код: 037752

Сорт: 100 % Албариньо

Лозя и сорт: Рамон Билбао Албаниньо идва от Риас Байшас, регион в Галисия, разположен в северозападна Испания. Красива, буйна и зелена зона покрай Атлантическото крайбрежие, точно над Португалия. "Риас" означава "устие", а Риас Байшас - по-ниското устие. Албариньо е бял сорт грозде, най-значимият за региона, познат със своята жива, свежа киселинност, която го превръща в перфектния партньор за морска храна.

Винификация: Гроздето от всеки плот се събира отделно, в деня, в който е достигнало оптимална зрялост. Само най-добрият плод се използва за виното, след като гроздето минава през внимателен подбор. Първата мъст от плотовете, избрани от Ramon Bilbao, минава бавна ферментация, за да се извлече свежестта и екзотичният характер на сорта албариньо.

Описание: Сламесто жълт цвят с ярки зелени оттенъци. На нос се откриват свежи аромати и соленовати нотки, които се смесват с нюанси на кайсия и праскова. На вкус елегантната свежест хармонично балансира сладката сензация от плодовите вкусове. Заоблено и меко с плътно тяло и жив финал.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.