Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
РАМОШ ПИНТО ФАЙН ТОУНИ ЧЕРВЕНО ВИНО ПОРТО КУПАЖ 0.750Л бр.

РАМОШ ПИНТО ФАЙН ТОУНИ ЧЕРВЕНО ВИНО ПОРТО КУПАЖ 0.750Л

Продуктов код: 018750

Сорт: Турига Франка, Тинта Барока
Произход: Това рубинено порто представлява един нов бленд. Оттук водят началото си вината Порто.
Дегустационни бележки:
Цвят: Плътен червен цвят, който е по-наситен от този на махагоновото Порто.Аромат: Силни, плодови аромати, характерни за сортовете, използвани при производството на виното. Основните нотки включват череша, къпина, слива и малина с лек привкус на канела.
Вкус: Виното атакува мощно вкусовите рецептори с букет от плодови нотки. При преминаването му през носоглътката усещаме чистотата на неговия аромат, придавана от дъха на гроздовите плодове. Дълъг, плътен финал.
Комбинация с храна: Това вино се допълва чудесно със салата с месо от патица, десерти с червени плодове и всякакви видове сирене.Температура на сервиране: Да се сервира при температура между 17° и 18°С. Съхранявайте бутилката изправена на хладно, сухо и тъмно място.
Винификация:
Виното е бленд от тригодишни вина, изграждащи червения му цвят и поддържащи плодовия аромат и енергията, характерна за младите вина.
Алкохол: 19.5 %
Обща киселинност: 3.4 гр/л
pH: 3.75
Остатъчна захар: 96.5 гр/л
Съдържа сулфити

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.