Доставки: 9 - 21ч. Цена: 5 лв. и безплатна над 50 лв. за гр. Бургас. Доставка 10 лв. и минимална поръчка 100 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Свети Влас, Градина, Каваци, Поморие и Несебър.

Категории
Close
РАУХ СОК ХЕПИ ДЕЙ 1Л ДОМАТ бр.

РАУХ СОК ХЕПИ ДЕЙ 1Л ДОМАТ

Продуктов код: 5305
4,19 лв. за бр.

8 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Зрелите плодове и зеленчуци се свързват с лятото. Разнообразието от вкусове и цветове внасят лятно настроение в живота ни чрез нектари и напитки Rauch.
Всеки плод и зеленчук се тества и анализира преди да влезе в производствения процес. Щадящите производствени процедури гарантират запазването на естествените съставки. Всичко това води до уникалния вкус и качество на продуктите на Раух.
През 1919 г. Франц Йозеф Раух стартира приключението на живота си. Воден от идеята да запази за по-дълго вкуса на най-хубавите плодове и да го побере в шише, той основава малка фабрика за плодова мъст за местните селяни – днес бихме я нарекли „стартъп“. Със свежите си идеи той винаги е една крачка напред от времето си. Това го превръща в пионер в областта на плодовите сокове, а малката фабрика за плодова мъст в Ранквайл – във водещ производител на плодови сокове в Европа. Три поколения по-късно Rauch все още е семейно предприятие. Ние продължаваме с гордост и отдаденост начинанието, започнало преди 100 години.
Съставки: 100% Доматен сок от концентрат, 0,7% морска сол, подправки, киселина: лимонена киселина
Съдържание на сок: 100% от концентрат на доматен сок.
Начин на консумация: Разклатете преди употреба. Условия за съхранение: След отваряне да се съхранява на хладно и да се използва в рамките на 3 дни

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.