Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
РАУХ СОК ХЕПИ ДЕЙ 1Л МУЛТИВИТАМИН ЧЕРВЕН бр.

РАУХ СОК ХЕПИ ДЕЙ 1Л МУЛТИВИТАМИН ЧЕРВЕН

Продуктов код: 5313

100% чиста природа
Natural разнообразие на властта.

С широката гама от марки и различните форми на опаковката , HAPPY DAY означава физическо удоволствие пиене винаги и навсякъде . От 0,33 л. PET бутилката по целия път до икономическата 2 -литров сок пакет с практическото винтовата капачка , всички поискани размери са на разположение .
Обещание за качество от Rauch .

Rauch HAPPY DAY щандове за най-високо , постоянно качество на подбрани и проверени стоки , от портокалов сок на ябълката и мултивитаминни сокове до екзотичния манго и ориенталски нарът ! HAPPY DAY е международно успешен и разрастващ се марка с най-висока приемане на потребителите и популярност.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.