{{discountPrice}} лв. за {{custom.string.0.values.0}} {{/discountPrice}}
Необходими продукти:
4 филета тилапия или друга риба по желание
1 лимон
1 с.л. мед
1 малка люта чушка
1 ананас
1 глава червен лук
няколко пресни листа от кориандър
1/2 ч.л. червен пипер
1 ч.л. сух кориандър
1 ч.л. морска сол
1 ч.л. смлян черен пипер
зехтин
Начин на приготвянe:
Загрейте скарата на средно висока температура. Измивате филето и го сложете на скара за около 10 минути от всяка страна.
За овкусяване на рибата: смесете сухия кориандър, червения пипер, сол и черен пипер.
За салцата с ананас: Махате семките на лютите чушки и ги нарязвате на ситно. В купа смесете лимоновия сок, меда и лютата чушка. Разбъркайте. Обелвате ананаса и го нарязвате на ситно. Добавете нарязания на ситно лук, ананаса и кориандър и разбъркайте.
Сервирайте със салцата от ананас