Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Ризо Скотти Ориз Басмати 500Г бр.

Ризо Скотти Ориз Басмати 500Г

Продуктов код: 01313

Основана през 1860 г. Ризо Скоти е компания, обединяваща отглеждането, производството и преработката на ориз. Традицията и технологиите, новаторството и упоритостта създават продукти, предназначени за потребителя, който знае как да избира най-доброто. Днес храната не е само източник на храна, тя подобрява качеството и продължителността на живота. Над 150 години Скоти, в съответствие с променящите се стандарти в храненето, предлага произведени от най-добрия ориз здравословни продукти, без да се откаже от добрия вкус и удоволствието. Представяме ви селектирани зрънце по зрънце пълнозърнести оризи и безглутенови продукти от необятните оризови полета на Скоти.
Името на ориз Басмати идва от санскритската дума vasmati, която означава „ароматен“. Съдържа 12 пъти повече аромати от останалите видове ориз

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.