Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
РИЗО СКОТТИ ОРИЗ 500Г ХАКУМАКИ СУШИ бр.

РИЗО СКОТТИ ОРИЗ 500Г ХАКУМАКИ СУШИ

Продуктов код: 13125

Описание

С ориз за суши "Hakumaki" можете да приготвите любимите си ястия в японски стил.

Начин на приготвяне
Ориз за суши "Hakumaki" се приготвя в съотношение 1:1 (1 част ориз към 1 части вода) на слаб огън за около 10-12 мин.
Измийте много добре ориза под течаща хладка вода, като го поставите в гевгир и нежно разбърквате. Мийте докато водата се избистри (да остане колкото се може по-малко „бяла” вода), след което оставте да се отцежда за около 30 минути.

Да се храним здравослловно:

Полезността на оризът произлиза от неговите лесно усвоими въглехидрати, от неговите благородни протеини напълно достъпни за нашето тяло, от липсата на алергени, които могат да причинят дразнене отрицателни реакции.

Диетолозите препоръчват, като минимален прием от 25 грама фибри на ден, за да се улесни отстраняването на шлака в червата ни. За съжаление в дневния ни прием днес ние приемаме само по 10 грама, защото ние ядем по-рафинирани храни и по-малко плодове и зеленчуци, отколкото нашите родители.

Не забравяйте, че ако сте здрава и динамична жена трябва да вземете средно между 1700 и 2000 калории на ден. Ако сте мъж, при същите условия е препоръчително да се вземат в периода между 2000 и 2400 калории на ден.

Такива изисквания очевидно варират в зависимост от възрастта, начина на живот и общото ви здравословно състояние.

500 гр. ориз за Суши "Hakumaki" е за приготвянето на осем порции.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.