Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
РОБЪРТ ВАЙЛ БЯЛО ВИНО РАЙНГАУ РИЗЛИНГ 0.750Л бр.

РОБЪРТ ВАЙЛ БЯЛО ВИНО РАЙНГАУ РИЗЛИНГ 0.750Л

Продуктов код: 023451

Weingut Robert Weil
Rheingau Spаtlese Riesling
Сорт: 100 % Ризлинг
Регион: Райнгау, Германия
Алкохолно съдържание: 8%
Количествено съдържание: 750 мл
Точки и източници: 2009 - 92 т Робърт Паркър
Температура на сервиране: 10 - 12 градуса
Описание: Виното Райнгау Ризлинг Шпетлезе Робърт Вайл приналежи към наименованието за произход VDP Gutswein (Estate wine).
Безкраен, вечен, елегантен Rheingau Spаtlese Riesling с буйни плодови нотки, грациозно балансиращ своята естествена сладост с ярка киселинност. Добре охладено, това вино се пие чудесно в своята младост, и ще продължи да отлежава и се развива отлично в следващите 30+ години.
Сладко вино, остатъчна захар 66 гр/л.
Гроздето за нашия Rheingau Spätlese Riesling се събира от областите, граничещи с нашите топ класифицирани склоновe в Kiedrich Grafenberg. От средно-дълбоки и дълбоки каменисти почви, фрагментирани филитни шисти, преплетени с льос и глина; и стръмен наклон до 60 %, с югозападно изложение лозя.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.