Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Росиди Енофил Бяло Вино Мускат и Шардоне 750мл бр.

Росиди Енофил Бяло Вино Мускат и Шардоне 750мл

Продуктов код: 049305
17,99 лв. за бр.

2 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Rossidi oEnophile Muscat and Chardonnay
Лозето е разположено на хълмове в района на село Николаево, Източно-тракийска долина, България. В подножието на Стара планина на 300 м надморска височина гроздето се възползва от хладния въздушен поток и добрата амплитуда на температурата между деня и нощта през сезона на зреене. Почвата е предимно глина, примесена с чакъл и варовик.

И двата сорта грозде се преработват и ферментират заедно в терморегулирани неръждаеми съдове. Готовото вино отлежава върху фините утайки в продължение на 6-8 месеца, , придобивайки характер, обем и структура.
За да запази максимална свежест, виното не преминава през малолактична ферментация.
Нежен сламено-лимонов цвят.
Минерален нос с аромати на розов цвят, лимон и захаросани тропически плодове.
Средно тяло, сочно и минерално, с аромати на грозде, цитрусови и тропически плодове и ефектен цветист финал.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.