Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
САНО ОМЕКОТИТЕЛ УЛТРА ФРЕШ ПЛИК 1Л бр.

САНО ОМЕКОТИТЕЛ УЛТРА ФРЕШ ПЛИК 1Л

Продуктов код: 022381

Maxima Омекотител Ултра Фреш 1000 мл. Плик

Омекотител за пране Ултра Фреш - 5 функции, омекотява тъканите, ароматизира, хигиенизира, предпазва от статично електричество и спомага за по-лесно гладене.

Инструкции: Изсипете една капачка или 1/2 чаша от омекотителя Sano Maxima в посоченото отделение на пералната машина. Ако няма такова отделение, разтворете в 1-2 чаши вода и добавете в прералната машина към последното изплакване. Увеличете дозата за допълнителна мекота и аромат.

ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате. Ако очното раздразнение продължава, потърсете медицинска помощ.

ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в Център по токсикология/ на лекар. При необходимост от медицинска помощ, носете опаковката или етикета на продукта.

Да се държи на хладно.
Да се пази от пряка слънчева светлина.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.