Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ШАТО БУРГОЗОНЕ ЧЕРВЕНО ВИНО ИРИС СЪЗИДАНИЕ 2015 0.750Л С бр.

ШАТО БУРГОЗОНЕ ЧЕРВЕНО ВИНО ИРИС СЪЗИДАНИЕ 2015 0.750Л С

Продуктов код: 032528

Обем-750 мл.
Сортов състав -Ежиодола, Каберне Совиньон, Марселан, Сира

Цвят-сухо червено вино

Реколта
2015

Съчетание с храна
вегетариански ястия, птици, месо, сирена

Аромат и вкус
кедър, листа, подправки, червени плодове, черни плодове

ИРИС червен е доказателство че цялото е повече от сумата на своите части. Това вино от ръчно брано грозде от най-добрите ни парцели е резултат на изкуството на блендиране на каберне совиньон, марселан, сира и малко ежиодола. Загадъчно и интелектуално, виното съчетава характеристиките на всеки един от четирите сорта за да се получи изключително хармонично и фино вино. С аромати на черни и червени плодове, билки и дъбово и бутилково стареене, Ирис е елегантно, комплексно вино с дълъг послевкус. Ирис идеално ще придружи вегетарианските ви ястия, патешко и други гастрономически блюда.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.