Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ШОЛ СТЕЛКА ЗА ОБУВКИ WORK ЗА МЪЖЕ 2БР бр.

ШОЛ СТЕЛКА ЗА ОБУВКИ WORK ЗА МЪЖЕ 2БР

Продуктов код: 11859

Новите анатомични стелки GelActiv Work от Scholl са специално създадени, за да предложат комфорт на здраво работещите крака, ефективно облекчавайки натиска върху краката, особено в случаите на интензивно стоене. Препоръчва се да се използват в работни обувки (напр. Ботуши, ботуши). и др.), а другаде обездвижването и изправянето създават болка или изтръпване в краката.

Технологията GelActiv осигурява висока антивибрационна защита (в сравнение със съществуващите подметки за обувки) и комфорт на краката чрез комбинация от подложки с гел, която предлага уникални предимства. Техният специален дизайн е особено ефективен при поглъщане на вибрациите, намалявайки натиска, причинен от ходене и ежедневни дейности на подметките, като дава удобни и спокойни крака през целия ден.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.