Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Швепс Безалкохолна Напитка Нар 0.500л бр.

Швепс Безалкохолна Напитка Нар 0.500л

Продуктов код: 041985

Перфектната газировка и първокласният вкус превръщат всеки Schweppes в идеален миксер и ценна съставка в модерните коктейли. И така - всеки път, когато ситуацията изисква характер. В бара, в ресторанта или у дома – ти решаваш къде и с какво да комбинираш Schweppes Нар.
Легендата разказва, че нарът е първият плод, който Афродита засадила в Кипър и оттогава е символ на любовта и плодородието. Древните лечители вярвали в чудодейните му сили за здраве и дълголетие, а съвременната нутрология категорично го поставя в групата на суперхраните заради високата концентрация на незаменими и полезни хранителни вещества.
Сега с всяка глътка Schweppes Нар получаваш удивителна комбинация от тръпчивата свежест на екзотичния плод и балансирания вкус на Schweppes, който носи традицията на премиум напитка повече от 230 години.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.