Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Скотти Напитка Оризова Какао Био 1л бр.

Скотти Напитка Оризова Какао Био 1л

Продуктов код: 023353
icon
icon
icon
5,29 лв. за бр.

6 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Италианската компания Risso Scotti е основана през 1890 година. Днес това е най-голямото предприятие в своята област, успехът на който се основава на използването на най-новите постижения в технологията на производство на продукти и суровини само с най-високо качество. Това се постига чрез отглеждането на ориз и зърнени храни в собствените насаждения на Рисо Скоти в Южна Италия в Кампаня, Тоскана, долината на река По. Оризът и другите съставки, използвани за производството на растително мляко, са от органичен произход, което се потвърждава от зеления знак Euroleaf. Компанията Risso Scotti през цялата си дългогодишна история продължава да бъде водещ в бранша, качеството на продуктите й е гарантирано от времето.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.