Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
СМАРТ ТРИВКА ЗА ГРЪБ СИВА 1БР бр.

СМАРТ ТРИВКА ЗА ГРЪБ СИВА 1БР

Продуктов код: 021032
30,00 лв. за бр.

3 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Тривка за тяло нежно и меко въздейства на кожата премахвайки мъртвите клетки. Можете да я ползвате ежедневно и дори без сапун. Нейната форма ви дава възможност да стигнете до всички части на тялото.
Всеки знае, че тялото ни ежедневно се нуждае от отстраняване на мазнина и загинали епителни клетки . Но при използване на сапун, кожата ни става суха и може дори да се люспи. Особено това касае хора с суха кожа, както и по-възрастни хора. Здрава кожа има слабо киселинна реакция, а сапунът, дори да е много нежен, все пак кара кожата да се люспи, защото нарушава киселинността й.
Тривката за тяло от микровлакно от компания SMART го намери. Тривката ще изчисти вашата кожа без сапун или гел. Само вода и микровлакно! Чиста и нежна кожа ! Използвахте тривката в сауна, вкъщи и в руска баня. Напреднали технологии на шведската компания SMART позволява да си говори за достоинства като ненадминато качество на почистване, превъзходно массажирасто въздествие върху всеки тип кожа.
Грижа: Пере се с всеки сапун, ръчно или в пералнята с мек почистващ препарат, който не съдържа белина и омекотител за вода.
Не гладете! Не сушете върху горещи радиатори.
Размер: 68х12 см
Цвят: сив

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.