Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
СОФРА САРМИ ЛОЗОВИ СТАНИМАШКИ 300Г 5705 бр.

СОФРА САРМИ ЛОЗОВИ СТАНИМАШКИ 300Г 5705

Продуктов код: 8904

Софра Сарми Станимашки Лозов Лист Gourmet ще ви напомни за вкуса от детството. Създаден по специална българска рецепта, сармите на Софра лозов лист са чудесен избор по време на празнична вечеря. Може да се предлагат като предястие или да се поставят в малки чинийки по средата на масата. Представляват вкусни лозови листа, покрили балансирано подправена плънка. В една консерва се събират 10 броя лозови сарми. Доверете се на българския вкус и качество. Този продукт може да похапвате веднага след отваряне.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.