Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Сомат Гел Всичко в Едно 630мл бр.
Ново

Сомат Гел Всичко в Едно 630мл

Продуктов код: 047570

Somat All In 1 Гел за съдомиялна машина e почистващо средство предназначено за ефективно измиване на домакинските съдове, специално създадено да премахва дори и упоритата мазнина при ниски температури. Продуктът комбинира функциите на сол и гланц, той действа като почистващ препарат и изплакваща течност, в резултат на което съдове са блестящо чисти. Гелът предотвратяват натрупването на котлен камък по съдовете и чашите и отстраняват упоритите петна и тези от чай, както и остатъците от засъхнала храна, благодарение на функцията като при предварителна обработка с накисващия ефект. Somat All In 1 е разработен с грижа към машината, така само с една доза от препарата съдовете са идеално почистени, а съдомиялната е защитена от наслагвания от варовик.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.