Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
СТАНДЕЛИ ЧЕТКА ЗА ОЧНА ЛИНИЯ СКОСЕНА/БЕЖОВО-КАФЯВА 1БР 0780315 бр.

СТАНДЕЛИ ЧЕТКА ЗА ОЧНА ЛИНИЯ СКОСЕНА/БЕЖОВО-КАФЯВА 1БР 0780315

Продуктов код: 022937

Скосена четка за нанасяне на очна линия и сенки,създадена от специалистите на Standelli.С професионално качество,тази четка осигурява лесно и прецизно нанасяне на очната линия и красиво подчертаване на контура на очите.Тя е изработена от специални синтетични влакна,а наклонената й форна я прави идеална за гримиране,особено в зоната над миглите и нанасянето на сенки в ъгъла на окото.Подарете си перфектен грим с професионални четки Standelli.
Начик на употреба:Използвайте перфектното връхче на четката за нанасяне на очна линия.Ъгълът,под който е скосена четката,позволява създаването на ясна и прецизна линия.Създавайте естествено очертаване на линията над миглите,като нанасяте сенки с четката в основата на миглите.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.