Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Стела Артоа Бира Безалкохолна 330мл Бутилка бр.

Стела Артоа Бира Безалкохолна 330мл Бутилка

Продуктов код: 038390

Stella Artois® е най-продаваната белгийска бира. Първите исторически сведения за нея датират от 1366 г. и се свързват с пивоварната Den Hoorn в гр. Льовен. През 1717 г. майсторът пивовар Себастиан Артоа купува пивоварната и променя името й на Artois. Пивоварите създават бира специално за Коледа, която наричат „Stella” – в превод от лантински – „звезда”. Пивото се приема изключително добре, в резултат на което започва да се предлага през цялата година.
Шест века по-късно марката олицетворява традициите и изключително високото качество на белгийската пивоварна школа. Отличава се с пълноценен, деликатно горчив вкус с малцова сърцевина и ясно изразен послевкус, и неслучайно е наричана „течното белгийско злато”.

За своето шествековно съществуване марката успява да създаде и наложи свои уникални и разпознаваеми символи – характерният й бокал, ритуалът от девет стъпки за наливане и поднасяне на Stella Artois® Спазването на традицията на древния ритуал е гаранция, че днес белгийското пиво се поднася по същия автентичен начин, както и преди повече от шест века. Факт, който гарантира, че ценителите на Stella Artois® по целия свят се наслаждават на своя бокал Stella Artois® така, както биха го направили и в самата й родина – Белгия.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.