Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
СТОЛИЧНА ВОДКА 0.700Л бр.

СТОЛИЧНА ВОДКА 0.700Л

Продуктов код: 017120

Stolichnaya Vodka е една от най-известните и най-продавани водки в света, наричана още „Майката на всички водки“. Характерният вкус и зърнен аромат на Stolichnaya водка се създава по време на четирикратната дестилация на качествена зимна пшеница и четирифазната филтрация чрез активен въглен, натрошен кварц и тъканен филтър. Историята на марката „Столичная“ започва в царска Русия през 1901 г. По време на социалистическия Съветски съюз марката принадлежи към портфолиото на „СоюзПлодИмпорт“. След разпадането на СССР няколко бивши републики поискаха права на собственост върху марката "Столичная водка". Дългите съдебни спорове приключиха през 2002 г. с присъдата на Главния съд в Москва и върнаха права на собственост и производство на руската държава.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.