Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Тепе четка за зъби интердентална 0.45мм размер 1 6бр бр.

Тепе четка за зъби интердентална 0.45мм размер 1 6бр

Продуктов код: 054657
9,89 лв. за бр.

3 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Междузъбната четка TePe Angle е лесна за използване и е създадена за възможно най-добър достъп до всички междузъбни пространства. Тънката глава от Interdental BrushTePe ъгъл образува ъгъл за лесен достъп, напр. между задните зъби, както и от страна на небцето и езика.
Умният дизайн води до лесно боравене с междузъбната четка TePe Angle. Дългата и плоска дръжка осигурява естествен ергономичен захват, позволявайки почистването да се извършва с контролирани и стабилни движения. За да може да проникне както в тесни, така и в широки междузъбни пространства, TePe Angle Interdental Brush се предлага в шест цветово кодирани размера, съответстващи на оригиналните междузъбни четки TePe. Всички размери имат тел, облицован с пластмаса за нежно почистване. Дръжката на TePe angle Interdental Brush е изработена от рециклируем полипропилен.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.