Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Тепе четка за зъби оригинал интердентална 0.4мм размер 0 6бр бр.

Тепе четка за зъби оригинал интердентална 0.4мм размер 0 6бр

Продуктов код: 054660

ТеПе предлагат пълна гама от интердентални четки с различни размери, предназначеви за ефективно почистване на междузъбните пространства.
Една уникална серия от междузъбни четчици със специално подбрани, много меки влакна за нежно почистване на междузъбното пространство.
Препоръчват се за деликатни и силно чувствителни венци или при възпаления, както и за всеки, който предпочита най-меката четчица за почистване на междузъбното пространство.
Интерденталните четки ТеРе имат ергономична дръжка, улесняваща употребата. Металната част е с пластмасова облицовка за повече удобство, както и за защита от галваничен ток или повреда при почистване между имплантати.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.