Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ТЕРА ТАНГРА ЧЕРВЕНО ВИНО РОТО 0.750Л бр.

ТЕРА ТАНГРА ЧЕРВЕНО ВИНО РОТО 0.750Л

Продуктов код: 020986

Вино произведено от пет сорта грозде: Каберне Совиньон, чийто меки танини подсилават аромата и плътността на виното, Мерло придаващо мекота и гладкост,Каберне Фран със своето благоухание , Сира и местния сорт Мавруд с комплексност и уникалност. Внимателно подбраното грозде се поставя в 400 литрови френски дъбови бурета с роторен механизъм. Бариците се завъртат колкото е необходимо за да се постигне неповторимият вкус а именно комплексен аромат,плътно тяло, богат и елегантен послевкус.Отлежава във френски дъбови бъчви в продължение на 12 – 18 месеца. Бутилките се съхраняват легнали на стифове в помещение с контролирана температура и влажност.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.