Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ТИЙЧЪРС УИСКИ 1Л бр.

ТИЙЧЪРС УИСКИ 1Л

Продуктов код: 017159

Teacher's е смесено шотландско уиски, произведено в родината на уискитата, а именно Шотландия. Имайки вкусен опушен вкус и високо съдържание на малц, това уиски с богат вкус се радва на любителите на уискито по целия свят от повече от сто години

Историята на този скоч започва през 1860 г., когато Уилям Учител създава уиски с необичайно високо съдържание на малц. Учителят имаше такъв дълбоко богат аромат и уникален аромат - който неговият създател намери за себе си изящен в себе си - че Учителят счете, че е достатъчно отличен, за да носи неговото име.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.