Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ТОФИФИ ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ КОЛЕДА 250Г бр.

ТОФИФИ ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ КОЛЕДА 250Г

Продуктов код: 032804

От 1973 г. бонбоните Toffifee се произвеждат във фабриките на Storck в Германия под строг контрол на качеството. Не е изненадващо, че популярността на сладките Toffifee по целия свят нараства всеки ден повече от 40 години, защото в Toffifee се комбинират всички най-вкусни неща.

Тайната на сладките Toffifee се крие в интересна комбинация от вкусни съставки: подбрани цели лешници в мека карамелена чаша, пълна с нежна кремообразна нуга и покрита с вкусен шоколад.

Toffifee е невероятно вкусен бонбон, който ще зарадва както възрастни, така и деца.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.