Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ТРИСА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ PROFILAC WHITE МЕДИУМ бр.

ТРИСА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ PROFILAC WHITE МЕДИУМ

Продуктов код: 11190

Тrisa Profilac Complete Care е висококачествена четка, подходяща за ефективно почистване на чувствителни зъби и венци. Уникалната ѝ форма е създадена по иновативна технология за идеално управление, с изтънчен дизайн и ергономична дръжка, която предпазва от прихлъзване или прекален натиск. Разполага с тънка и компактна глава, която е оборудвана с масивен брой снопчета, предназначени специално за отстраняване на замърсяванията и от най-крайните зъби и труднодостъпните зони. Заоблените връхчета защитават венците от раздразнение и не засягат състоянието на емайла. Продуктът предлага цялостна грижа за здравето и хигиената на устната кухина. След употреба оставя след себе си единствено свеж дъх и неустоимо бяла усмивка.
Внимание:
Не излагайте на пряка слънчева светлина.
Съхранявайте на сухо и проветриво място.
Дръжте далеч от деца.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.