Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ТРОЯН РАКИЯ 0.500Л КАЙСИЕВА СТАРА бр.

ТРОЯН РАКИЯ 0.500Л КАЙСИЕВА СТАРА

Продуктов код: 016854

Дестилерията в Троян има десетилетни традиции в дестилацията на плодови ракии, които се радват на голяма слава в България. 40 до 42 об. е нормалното алкохолно съдържание на пожарите в региона. Известни са обаче по-високи нива на алкохол, в някои случаи в случай на множество пожари. Кайсиите, чиито сортове от десетилетия се адаптират към условията на Дунавската долина и Балканите, стават напълно узрели и развиват особено плодов аромат в меката кайсиева ракия.

Дестилерията в Троян има десетилетни традиции в дестилацията на плодови ракии, които се радват на голяма слава в България

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.