Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ТУ ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА 15СМ ШАРЕН ЛЕОПАРД ДОТИ TY37189 бр.

ТУ ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА 15СМ ШАРЕН ЛЕОПАРД ДОТИ TY37189

Продуктов код: 020109

Доти е малко, симпатично леопардче, което пристига при децата като част от серията Beanie Boos на TY. Височината му е 15 сантиметра, а едно от най-магнетичните неща в това мекичко животинче са очите. Те са големи, бляскави и все едно в тях има стотици малки звезди. На етикетчето му е написано името, датата на раждане (16 юни), както и краткото стихче, което са написали за него създателите му. Доти е направен от най-фин плюш, като е пълно с памук и пластмасови топченца.

Не само магнетичните очи, но козинката във весели цветове ще прикове вниманието на децата, които ще станат с него истински приятели.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.