Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
УОЛКЪРС БИСКВИТИ 150Г ЯГОДА бр.

УОЛКЪРС БИСКВИТИ 150Г ЯГОДА

Продуктов код: 030516

Бисквитите Walkers са лесен избор за бързо зареждане или закуска в движение. Тези бисквити Walkers са опаковани в кутия от 150 гр. Няма ли време за готвене? Walkers Ягодови и кремообразни бисквити са перфектното бързо лечение. Ако мислите, че спирате, след като сте взели една хапка от тези бисквити, ви очаква положително явление. Тези ягодови и кремообразни бисквити ще изведат сладкото малко дете във вас. Казват, че ядете това, което обичате да виждате; светло-златисто-кафявият цвят на тези бисквитки ги прави неустоими, за да бъдат далеч от тях. Прости и напояващи устата, тези крекери могат да се използват за придаване на пращене на вашите рецепти за десерти. Яжте ги с сутрешния си чай или кафе или докато си почивате в офиса. Тези пълноценни бисквити са здравословни и пълнят стомаха. Пригответе се да избягате от дневната жега, докато номинирате тези вкусни бисквити.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.