Доставки: 9 - 21ч. Цена: 5 лв. и безплатна над 50 лв. за гр. Бургас. Доставка 10 лв. и минимална поръчка 100 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Свети Влас, Градина, Каваци, Поморие и Несебър.

Категории
Close
ВАЛДО ПРОСЕКО ПЕНЛИВО ВИНО НУМЕРО 10 БРУТ 0.750Л бр.

ВАЛДО ПРОСЕКО ПЕНЛИВО ВИНО НУМЕРО 10 БРУТ 0.750Л

Продуктов код: 023454

Сорт: Глера

Лозя: Разположени са на 250 м надморска височина, с югоизточно изложение, върху хълмовете в престижната зона Валдоббиадене.

Почви: Глина и варовик.

Винификация: Ръчно събиране на гроздето през втората половина на септември. Нежно пресиране и ферментация със селектирани дрожди при контролирана температура. Като новатори в областта, Валдо решават да създадат просеко по метода на шампанското. Резултатът е Валдо Нумеро 10. Изключително просеко. Преминава през 10 месеца вторична ферментация и още 6 месеца отлежава на тихо и спокойно място в избите на Валдо.

Описание: Бледожълт цвят със светлозелени отражения. с постоянна, интензивна, кремообразна пяна. Букетът е интензивно плодов и свеж, с добро и хармонично тяло.

Препоръчваме: Да се охлажда постепенно, а не шоково, както и да не се съхранява за дълъг период от време в хладилник, за да се насладите на най-доброто от виното.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.