Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ВАНДЕРЩЕРЕ СИРЕНЕ ЕСТЕЙТ ЧИЛИ И ЧИЛИ ТОПИНГ (4.5КГ) КГ кг.

ВАНДЕРЩЕРЕ СИРЕНЕ ЕСТЕЙТ ЧИЛИ И ЧИЛИ ТОПИНГ (4.5КГ) КГ

Продуктов код: 30619

Мандра Камп Естейт е специализирана в производството на занаятчийски сирена от 1985г. Техният фокус е в запазването на класическите, стари холандски рецепти.

Най-важното във фермата са техните крави, които са свободно отглеждани и пасящи ежедневно свежа трева. Така качеството на млякото е с възможно най-високото съдържание на полезни вещества. Сирената отлежават във фермата, коричката им е мита с карамел и мед за повече дълбочина и сладост на вкуса, след което се овалват в ароматни билки, семена и подправки. Полученият деликатес е с атрактивна, цветна визия и много изразен млечен вкус.

Състав: Пастьоризирано краве МЛЯКО, сол, чили подправки микс 1,5%, закваска, сирище от животински произход, оцветител: анато.50% масленост в сухото вещество.

Да се съхранява: от +2°C до +10°C.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.