Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЯБЪЛКИ ШАРЕНИ ТАРЕЛКА КГ кг.

ЯБЪЛКИ ШАРЕНИ ТАРЕЛКА КГ

Продуктов код: 24502

Хранителни стойности в 100 г ябълки: 42 ккал; 0,1 г мазнини; 0,4 г белтъчини; 12 г въглехидрати

Ябълката е пълна с фибри – пектин, средно около 4 грама за ябълка. Пектинът представлява високоразтворими фибри, които имат огромна полза за здравето.
За антиоксидантите се знае, че помагат в борбата с рака, както и забавят процеса на стареене, заради намаляването на свободните радикали. Консумацията на една ябълка всекидневно пък помага за понижаването на холестерола.
Ароматът на ябълките се дължи на съдържащите се в тях етерични масла, а вкусът зависи от количеството и съотношението на захарите и органичните киселини.
Съдържанието на витамин С варира според сорта на ябълката.Някои видове ябълки имат до 3 пъти повече витамин С от останалите.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.