Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Ядливи Цветя 1бр бр.
Ново

Ядливи Цветя 1бр

Продуктов код: 47749

Цветята могат да се използват не само за озеленяване. От хиляди години гръците, римляните и китайците употребяват цветята в своята кухня. Първоначално цветята са се консумирали с лечебна цел, но после хората са открили, че някои цветя имат и отличен вкус. Включването на цветя в храната, е възможност за добавяне на цвят, вкус, а понякога и малко кич. Някои от цветята и цветовете на растенията са пикантни. Други наподобяват различни билки, или са цветни и ароматни. Гамата от ядливи цветя е пълна с изненади.

Малко е необичайно да видите цветни венчелистчета в салати, чайове и като гарнитура на десерти. Но те вдъхновяват кулинарните творци и придават пикантност на ястията. При желание да сте атрактивни, можете да вложите флорални елементи в направения от вас домашен сладолед. Или пък ги използвайте, за да направите сироп от различни цветя, с който да обогатите домашната лимонада или друг вид коктейли. Съществуват толкова възможности …

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.