Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
Якобс разтворимо Кафе Велвет 100г бр.

Якобс разтворимо Кафе Велвет 100г

Продуктов код: 043880

Jacobs Velvet разтворимо кафе – Наслади се на кадифен каймак с познатия Jacobs чаромат! Основните предимства на продукта включват:
• Прахообразни кафе гранули с тъмнокафяв цвят, гарантиращи плътен каймак и изкусителен каймак
• Бленд, предоставящ богат и ненатрапчив крема вкус
• Кафе, подходящо за приготвянето, както на топли, така и на студени напитки, без нужда от кафе машина

През 1895 г. Йохан Якобс имал една мечта – да предложи на хората прясно изпечено кафе и да им даде възможност да почувстват силата на Чаромата и възможностите, които той носи.
Днес, повече от 100 години по-късно, марката Jacobs e известна с магията на своя Чаромат. Той носи не само обещание за чудесна чаша кафе, но и възможност за сбъдване на мечти.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.