{{discountPrice}} лв. за {{custom.string.0.values.0}} {{/discountPrice}}
ЗАНЕТИ МОЦАРЕЛА 125Г
14 налични
Моцарела е продукт на добре установена технология на производство на прясно сирене ""паста филата"". Тя е характерна част за италианските традиции при производството на млечни продукти. Минимум 42% масленост в сухото вещество.
Моцарелата е изключително богата на протеини, минерали (цинк, магнезий, фосфор) и витамини (А, В2, В12, D и РР). Отличава се с високото съдържание на калций, който играе важна роля в редица процеси, протичащи в човешкия организъм, както и наличието на живи млечни ферменти.
Състав: Пастьоризирано краве МЛЯКО, сол сирище.
Енергийна ст-ст: 870 kJ / 208 Kcal, Мазнини 16 г., от които наситени 11 г., Въглехедрати 1 г., Захари 1 г., Белтъчини 18 г., Сол 1 г.