{{discountPrice}} лв. за {{custom.string.0.values.0}} {{/discountPrice}}
Пекорино Трюфел кг
1.646 налични
Твърдо италианско сирене, което е произведено от овче мляко. То се счита за най-стария вид сирене в Италия. Произхожда от Сардиния, район в който традиционно се отглеждат повече овце, отколкото във всеки друг район в страната. В наши дни пекорино се произвежда и в други райони – най-вече в централна и южна Италия. Има светложълт цвят и пикантен вкус.
СЪЧЕТАНИЕ: Кианти, Соаве, Рипасо делла Валполичела
Състав: Пастьоризирано овче МЛЯКО, сол, черни трюфели (Tuber aestivum), сирище, МЛЕЧНИ ферменти. Повърхностна обработка: натамицин, калиев сорбат.
Да се съхранява: от + 2°C до +6°C."
Пастьоризирано овче МЛЯКО, сол, черни трюфели (Tuber aestivum), сирище, МЛЕЧНИ ферменти. Повърхностна обработка: натамицин, калиев сорбат.