Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЖИЛЕТ НОЖЧЕТА ЗА СИСТЕМА FUSION PROSHIELD 4БР бр.

ЖИЛЕТ НОЖЧЕТА ЗА СИСТЕМА FUSION PROSHIELD 4БР

Продуктов код: 10447

Жилет Фюжън Прошилд,НОЖЧЕТА ЗА БРЪСНЕНЕ. Всеки пълнител разполага с 5 прецизни остриета за невероятен комфорт. С най-тънките и най-фините ножове на Жилет (първите 4 ножа, също като Прглайд), Прошилд позволява по-плавно движение по време на бръснене В СРАВНЕНИЕ Фюжън. Бръсначът е снабден с прецизен тример на гърба, чудесен за заобляне на трудни области, като под носа и бакенбардите. Едно зареждане с бръснач е равно на един месец бръснене. Фюжън Прошилд Пълнители могат да се използват с всяка Фюжън дръжка.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.