Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Бургас Цена за доставка 10 лв. за поръчки до Созопол, Слънчев бряг, Градина, Каваци, Поморие и Несебър

Категории
Close
ЖИВАЕРИ УЗО 0.7Л бр.

ЖИВАЕРИ УЗО 0.7Л

Продуктов код: 3632
19,07 лв. за бр.

17 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

Узо JIVAERI съчетава опита и традицията, съхранени и предавани от поколение на поколение. През всичките тези години то запазва своя уникален вкус и аромат благодарение на тайната формула от подбрани семена и билки. Продуктът е награждаван с многобройни медали от редица европейски изложения, което доказва и високото му качество.
Производството на това истинско гръцко питие, което напълно се идентифицира с гръцкия дух, гостоприемство, море и начин на живот, е форма на изкуството - изискваща и провокативна. Зад майсторството на дестилацията се крият много труд и голямо очакване.

Съставки:
• Алкохол - узо JIVAERI се произвежда от гроздов алкохол с превъзходно качество;
• Вода - кристално чиста, богата на минерали от сърцето на тесалийските равнини;
• Ароматни семена и билки - уникалният изтънчен аромат на JIVAERI и неговият богат натурален вкус произтичат от свързването по време на дестилацията на 14 грижливо подбрани семена и билки като копър, анасон, канела, индийско орехче и др.;

"Чистата" двойна дестилация:
По време на първата дестилация се отстраняват „главата" (която съдържа висок алкохолен градус и алдехид) и „опашката" (съдържаща много по-високи нива на алкохол).

Крайният продукт се филтрира и съхранява в резервоари от неръждаема стомана.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.